Minden előzetes elképzelésemet felülmúlta a blog startja, az origo.hu címlap és az a hihetetlen mennyiségű megkeresés, amit Facebookon, e-mailben kaptam. Egészen kis túlzással a keddi napom azzal telt, hogy válaszoltam Nektek, tényleg Kedves Olvasók. Nagyon jól esett és kicsit meg is lepett ez az elsöprő mértékű pozitív visszajelzés-áradat.

Az egyik levél szerint: „Én, és sokan mások, akik egészségesek vagyunk, el sem tudjuk képzelni, egy hozzád hasonló fiatalnak mit jelent közlekedni, és élni ma Magyarországon. Ha te nem írod le, sosem láttam volna ilyen szemmel a MÁV-ot, és a közlekedést sem.”

Az írásom láttán egy kedves ismerősöm felajánlotta, hogy segít megállapítani, hogy milyen az elérhető legjobb akkumulátor, amit a székembe beszerelhető. Végül a szerviznek köszönhetően megoldódtak az aktuális gondjaim. Szerencsémre a karácsonyi leállásuk előtt még kiértek hozzám.

többmint4kerék.postr.hu

Ahogy az egyik kommentelő is gondolta, valóban cellazárlatos volt az erőforrás. Mellékesen a két első csapágyas kereket is helyrehozták és kicserélték a rossz akkut. Egyelőre egy utángyártottra, amit a szerviz biztosít és amint a két éves határidő lehetővé teszi, hoznak majd egy teljesen újat. 

Ez a bejegyzés azért is született, hogy meg tudjam köszönni a rengeteg pozitív üzenetet, bíztatást, felajánlott segítséget és a szerviznek az igyekezetet és a javítást.

Kívánok mindenkinek boldog karácsonyt!

Soós Róbert